Nicolette Kluijver is het spuugzat dat haar zoontje gepest wordt en doet oproep aan alle ouders.

Nicolette Kluijver is het grondig beu dat haar vierjarige zoon gepest wordt. Op Instagram laat de presentatrice weten dat haar zoontje geviseerd wordt omdat hij op ballet zit. Nu doet ze een belangrijke oproep aan alle ouders.

De vierjarige zoon van Nicolette, Jesse, zit op ballet en dat is voor sommige kinderen blijkbaar aanleiding om hem te pesten. De presentatrice zegt dat hij op school regelmatig nare opmerkingen naar het hoofd geslingerd krijgt.

Bij een kiekje van Jesse in de balletstudio schreef een aangeslagen Nicolette: “Ik vind het zo erg dat mijn zoontje vandaag niet naar ballet durft omdat ze hem dan pesten!”

De presentatrice is het spuugzat en heeft een belangrijke boodschap voor alle ouders: “Vertel je kind vanavond voor het slapengaan dat wat je doet of wie je bent niets uitmaakt, als je maar gelukkig bent!”

Zanger Jim Bakkum steekt Jesse alvast een hart onder de riem: “Ik vind ‘m nu al de coolste en stoerste gast die er is.” Ook Rosanna Kluivert laat van zich horen: “Een kind heeft dat niet van zichzelf maar van ouders die bekrompen en kortzichtig zijn. Ik vind het super stoer.”

DEEL dit bericht om de belangrijke oproep van Nicolette te verspreiden!

Bron en afbeeldingen: Instagram en RTL Boulevard