Lerares maakt foto van man in McDonald’s en zegt: “Ik hoop dat je beseft dat dit viraal zal gaan.”

Een bejaarde vrouw ging alleen langs bij een McDonald’s in Noblesville in Indiana. Ze was eenzaam en alleen. Nadat ze haar maaltijd besteld had, greep ze haar dienblad en ging naar de eetzaal. Ze zag een jongeman alleen aan een tafeltje zitten. Ze waagde haar kans en stapte op hem toe. Wat er dan gebeurde, ging helemaal viraal.

Leraressen Amy Meyering, Amanda Craft en enkele collega’s waren op dat moment eveneens in de zaak aanwezig. Ze waren getuige van wat de man genaamd Eric Haralson deed als antwoord op het eenvoudige verzoek van de bejaarde dame om een beetje gezelschap te hebben.

De oude dame vroeg of ze bij Haralson mocht zitten. Hij toverde een brede glimlach tevoorschijn en gebaarde haar om te gaan zitten. Als een echte gentleman schudde hij haar hand.

Tijdens het eten begonnen de twee te kletsen over koetjes en kalfjes. Het leek erg goed te klikken tussen de twee.

Amanda Craft getuigde: “Ik weet niet wat ze zei, maar hij begon gewoon te lachen en het was echt een aanstekelijke lach. Zoals dat schuddebuikend gelach, wanneer je gewoon niet anders kan dan lachen. Het was erg aangrijpend, hartverwarmend en het was gewoon erg mooi om te kijken.”

Nadat ze een foto maakten van het tafereel en het online postten, konden de leraars gewoon niet geloven hoeveel reacties er kwamen.

Voor ze het restaurant verlieten, zeiden ze Eric nog dat hun foto viraal ging gaan, en dat deed het ook!

Bekijk de video hieronder en DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: FaithTap