Postbode doet hinkelpad op oprit van eigenaar, maar heeft niet door dat hij gefilmd werd.

Postbodes en koeriers hebben een hectische baan. Ze moeten alle pakjes die aan hen worden toevertrouwd op tijd en zonder schade bezorgen. Ze trotseren regen en wind om ervoor te zorgen dat de klanten hun pakjes op tijd en in perfecte staat ontvangen. Tijdens hun drukke werk nemen ze onderweg snel even de tijd om een hapje te eten.

De hele dag in een auto zitten, kan soms behoorlijk saai zijn, zelfs wanneer de omgeving altijd anders is. Dus soms kan zelfs het kleinste detail hun dag opvrolijken. En dat is precies wat ook de koerier in de onderstaande video gedacht moet hebben.

De man springt uit zijn voertuig met het pakje in de ene hand en zijn scantoestel in de andere hand. Hij was goedgeluimd en dat zou blijkbaar alleen nog maar beter worden.

Toen de koerier op de oprit wandelde, zag hij een hinkelpatroon op de grond. Deze kans kon hij niet laten schieten! En ja hoor, daar ging hij dan … Zijn reactie wanneer hij op het einde van het hinkelpad is, is gewoonweg onbetaalbaar!

Vervolgens stapt hij naar de voordeur en grijnst wanneer hij de eigenaar aan de andere kant van de deur ziet. Zijn vraag was hysterisch: “Zag je me hinkelen?” De eigenaar antwoordde lachend “ja.” De koerier kon niet anders dan lachen terwijl hij terug naar zijn voertuig wandelde, maar de eigenaar vond dat de hele wereld ook een glimlach verdiende. Dus deelde hij de beelden op de sociale media, waar de video helemaal viraal ging.

Bekijk de hilarische video hieronder en DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n leuk filmpje vond!

Bron en afbeeldingen: FaithTap