Kleurenblinde man ziet blauwe ogen van vriendin voor het eerst tijdens huwelijksaanzoek.

Een kleurenblinde man gebruikte een speciale bril om de blauwe ogen van zijn vriendin voor het eerst te zien nadat hij op een knie ging om haar ten huwelijk te vragen.

Taylor Smith (31) besefte pas in de twintig dat hij kleurenblind was nadat hij faalde voor een online test. De restaurateur, die sinds 2016 samen is met zijn partner Michelle Arnold (33), vond dat de tijd rijp was om haar ten huwelijk te vragen na de geboorte van hun dochter Hazel vorig jaar in december.

Smith uit het Amerikaanse Colorado droomde ervan om Arnold te vragen met een edelsteen die bij haar ogen paste, maar hij had de echte kleur van haar ogen nog nooit gezien.

De vader schakelde de hulp in van Timothy White van Danvier Jewelry Design Studio. De juwelier bestelde een EnChrome bril die kleurenblinde mensen toelaat om kleuren te zien. De ring werd gemaakt met blauw saffier die bij Amanda’s ogen paste, maar Smith wachtte tot de dag van het huwelijksaanzoek om de bril te dragen.

“Het was zo mooi om voor het eerst haar ogen te zien. Ze waren zo mooi, net zoals de oceaan”, zei hij.

En haar antwoord? Dat moet je hieronder zelf maar ontdekken! Bekijk de video en DEEL dit bericht met je vrienden als ook jij dit zo lief vond!

Bron en afbeeldingen: New York Post