Papa van 67 kinderen wordt verliefd op vreemde, 10 jaar nadat ze zijn sperma gebruikte voor baby.

Een vader van 67 kinderen werd verliefd op een vreemde die zijn sperma gebruikte om 13 jaar geleden een baby te krijgen.

Aaron Long begon in 2018 met Jessica Share te daten – meer dan 10 jaar nadat haar oog op zijn spermadonorprofiel viel en zijn zaad te gebruiken om haar dochter Alice te kunnen krijgen, die nu 13 jaar oud is.

Share had toen een relatie met een andere vrouw, maar zij en Alice begonnen de afkomst van het kind te testen via de website ’23 and Me’ nadat Share en haar vriendin uit elkaar gingen.

Het was op die website dat Alice begon te chatten met Long. Share en de vader van haar dochter voelden meteen een sterke aantrekkingskracht van zodra ze elkaar persoonlijk ontmoetten.

Long, die denkt dat hij vader is van ongeveer 67 kinderen, maar het exacte aantal niet kent, vertelde aan ABC: “Toen we elkaar persoonlijk leerden kennen, konden we de aantrekkingskracht tussen ons beiden niet negeren.”

Het klikte zo goed dat het koppel besloot om samen te gaan wonen in een gemeenschappelijk huis in Seattle, samen met verschillende andere kinderen van Long.

Long, die zegt dat het moeilijk is om te zeggen hoeveel kinderen hij precies verwekte, zei: “Ik weet dat ik nooit hun ouder zal zijn, maar ik heb wel het gevoel dat ik hun vriend kan worden. Ik kan iemand zijn waar ze naar kunnen opkijken.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Bron en afbeeldingen: Metro en ABC

.