DIT zegt de vorm van je voortanden over je karakter

Recht, scheef of met een spleetje ertussen: je voortanden zijn erg bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Je let er niet bewust op, maar het is wel één van de dingen die een ander meteen aan je opvalt als je lacht. De volgende keer dat je je tanden poetst, kijk dan eens wat aandachtiger in de spiegel. Want naast dat je voortanden belangrijk zijn voor je uitstraling, schijnen ze ook nog eens veel over je karakter te verklappen! Welke vorm hebben jouw voortanden?

1. Vierkante voortanden: vierkante voortanden zijn een teken dat je een rustig persoon bent die emoties goed onder controle heeft. Jij laat je niet zo snel gaan, bent erg rationeel ingesteld en kijkt eerder de kat uit de boom. Beslissingen maak jij met je hoofd, niet met je hart. Hierdoor kun je snel wat afstandelijk en zelfs hard overkomen, maar als mensen je eenmaal beter kennen, stellen ze dit beeld al snel bij.

2. Ovaal: mensen met ovale voortanden zijn vaak dromerig, artistiek en creatief. Ze zijn heel visueel ingesteld en hebben oog voor detail. Je bent best een beetje verlegen en je houdt er niet zo van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je kunt jezelf verliezen in dagdromen en bent het gelukkigst als je iets kunt maken of creëren. Daarnaast ben je organisatorisch heel sterk.

3. Driehoekig: mensen met driehoekige voortanden zijn heel impulsief ingesteld en leven van dag tot dag. Vooruit plannen is niet jouw ding, je piekert bijna nooit en het glas is bij jou altijd halfvol. Je bent erg optimistisch ingesteld en je ziet altijd de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Je raakt hierdoor vaak in avontuurlijke situaties verzeild en mensen zijn graag bij jou in de buurt.

4. Rechthoekig: je bent een kordaat en daadkrachtig persoon die zonder moeite snel knopen doorhakt. Je bent een geboren leidinggevende en je krijgt mensen snel achter je met je sterkte argumenten en overtuigingskracht. Je bent zelfverzekerd en je weet goed wie je bent, je laat je niet snel door anderen van je pad afbrengen.

Bron: Enfait | Beeld ter illustratie