Zwangere tienermoeder geeft baby op voor adoptie, maar met een detail dat het wereldnieuws haalt.

Het verhaal van Kaleena Pysher begon zoals zovelen in haar situatie. De 19-jarige had verkering met iemand, ze gingen uit elkaar en ze raakte het laatste jaar van de middelbare school zwanger.

In plaats van de zwangerschap te beëindigen, vond Kaleena het het beste om de baby af te staan voor adoptie. In de loop van haar zwangerschap werd Kaleena alsmaar meer zeker van haar beslissing.

Dit zou haar baby de beste kans op een gelukkig leven in een stabiele familie geven. Hoewel de beslissing van Kaleena dezelfde was als duizenden anderen, deed ze na de geboorte iets dat echt uniek was.

Voordat ze haar pasgeboren baby aan de nieuwe ouders moest overhandigen, kreeg ze even de kans om haar dochter op haar borst te leggen. Die onmiddellijke band was iets dat ze voor de rest van haar leven zou onthouden.

Nadat korte moment gaf Kaleena de baby aan de adoptieouders, vrienden van de familie die altijd al een kind gewild hadden. Kaleena zag hoe zeer ze in de wolken waren – en ze was klaar om haar geest en lichaam te laten genezen.

Maar toen ze haar dochter een tweede keer te zien kreeg, begon ze met de voorbereiding van een geweldig cadeau. Omdat ze moedermelk produceerde, gaf Kaleena wekenlang borstvoeding.

Ze wilde haar adoptieouders genoeg melk geven om ervoor te zorgen dat er fysiek goed voor haar baby gezorgd zou worden. Moedermelk is het beste voor een baby, zeker tijdens de eerste fragiele weken.

Met de hoeveelheid melk die ze afkolfde, had de baby een voorraad voor maanden. Hoewel het hartverscheurend was om haar baby af te geven, wist ze dat dit de beste beslissing was.

Leer hieronder meer over dit opmerkelijke verhaal en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: FaithTap